Hopp til innholdet

NYHETER

Jubileumsseminar! NSPF/EVTA 35 år.

Norsk stemmepedagogisk forum, EVTA har 35-års jubileum i år, og det skal feires!

Datoen for dette er satt til 25. og 26. mars. Vi har gitt deg datoen før, og jeg håper du har satt dette av i kalenderen din. Da blir det jubileumsseminar på Voksenåsen musikkakademi, og vi gleder oss stort!

Påmeldingen til helgen er nå åpen, og vi håper DU har tid til å bli med.

Litt info om det som skal skje denne helgen:

Lørdag 25. mars:

 • 1000 – 1045 Registreing, mingling og velkommen
 • 1045 – 1400 Masterclass med Andrs Edenroth. Vi kjenner Anders som en av stifterne av den kjente vokalgruppen «The Real Group». Vi er stolte og glade over å ha han med oss i Voksenåsen, og han vil arbeide med de unge sangerne i gruppen «Philomela».
 • 1400 – 1500 Lunch
 • 1500 – 1800 Masterclass med Bo Rosenkull. Bo er professor på musikkakademiet i Gøteborg, og han vil ha en masterclass for oss der han viser oss hvordan han bruker LABAN-teknikken når han underviser sang. Vi har med oss to unge sangere som vil være hans elever den dagen.
 • 1930 Festmiddag i restauranten på Voksenåsen

Søndag 26. mars:

 • 0900 Frokost og Nordisk møte
 • 1100 – 1430 Workshop med Naja Månson og Idil Alspoy. Dette blir spennende! Vi har truffet disse damene før her i forumet, og gleder oss veldig til de skal snakke om tungens betydning i sang. Dette blir en workshop der alle deltar aktivt. Naja sier dette: – Ved at afspænde, træne og bevidstgøre din tunge modvirker du bl.a. stemmetræthed, tungerodsspændinger, utydelig tekst, uhænsigtsmæssigt vibrato, forbedre din støtte, egalitet og volume. Vi gleder oss til å øke vår bevissthet rundt dette emnet!

Priser:

 • Medlemmer: 1500.-
 • Ikke medlemmer: 2000.-
 • Studenter: 1000.-
 • Overnatting med festmiddag: 1775.- (dobbeltrom) 2040.- (enkeltrom
 • Kun festmiddag: 595.- og lunch koster 295.-

KLIKK HER for å melde deg på.

Om du vil ha overnatting, middag eller lunch, gir du beskjed til Liv eller Rune. PS: frokost og lunch er inkludert i prisen for overnatting m festmiddag. De som kommer opp for å være med kun den ene dagen, eller de som drar hjem uten å bli med på festmiddagen på kvelden, kan bestille lunch.

Vi er avhengige av å vite hvor mange som kommer, og hvor mange som skal overnatt på Voksenåsen, så jo fortere du melder deg på jo bedre! Vi har holdt av 16 rom, og de fylles raskt opp, så om du vil sikre deg rom må du være ganske rask nå.

Påmelding innen 20. januar!

Vi i styret gleder oss veldig til dette, og vi gleder oss også til å se mange av dere på Voksenåsen. Nå har vi vært nedstengt lenge, og vi har kost oss med medlemsmøter på ZOOM. Det er likevel ikke mye som slår et fysisk møte, det ser vi nå, eter 2-3 år med mye nedstengning!

Med vennlig hilsen Liv Stoveland og Rune Knoff

For styret i Stemmepedagogisk forum/EVTA

PS: Om du vil dele til venner som ikke er i forumet er det helt i orden! Del, del!

Den tiende ICVT (International Congress of Voice Teachers)

 • vil gå av stabelen 3. – 6. august 2022 i Wien, Østerrike. Tema for dagene er «For musikkens skyld». Denne kongressen har nå vært utsatt på grunn av korona, så nå er det mange som gleder seg stort til å få komme til Wien! Les mer ved å følge Denne linken
 • På årsmøtet vårt i april ble vi enige om å gi økonomisk støtte til noen få medlemmer som vil dra til Wien. De to som nå drar er Ole Anton Thomassen og Yngve Emil Marcussen. Vi gleder oss til å høre om deres opplevelser, og hvilke lærdom de har fått med seg fra konferansen.

Samarbeid med Norsk opersangerforbund

Skandinavisk Samarbeid i EVTA

Lørdag 5. mars 2022, 10:00 – 14:00

The only way to find your
voice is to use it.

JEN MUELLER