Hopp til innholdet

Meld deg på JUBILEUMSSEMINARET!

  Godt nytt år!

  Vi er allerede over en uke inn i 2023, og jeg håper du har hatt en god start på året. Vi er vel alle spent på hva et nytt år bringer oss, og vi håper alle på at vi har gode ting i vente.

  Det er jeg helt sikker på at vi har, og i dag skal jeg minne deg om en av disse tingene!

  Norsk stemmepedagogisk forum, EVTA har 35-års jubileum i år, og det skal feires!

  Datoen for dette er satt til 25. og 26. mars. Vi har gitt deg datoen før, og jeg håper du har satt dette av i kalenderen din. Da blir det jubileumsseminar på Voksenåsen musikkakademi, og vi gleder oss stort! Vi starter kl 1000 på lørdag, med workshop fra kl 1045. Seminaret avsluttes kl 1430 på søndag.

  Påmeldingen til helgen er nå åpen, og vi håper DU har tid til å bli med.

  Litt info om det som skal skje denne helgen:

  Lørdag 25. mars:

  • Masterclass med Andrs Edenroth. Vi kjenner Anders som en av stifterne av den kjente vokalgruppen «The Real Group». Vi er stolte og glade over å ha han med oss i Voksenåsen, og han vil arbeide med de unge sangerne i gruppen «Philomela».
  • Masterclass med Bo Rosenkull. Bo er professor på musikkakademiet i Gøteborg, og han vil ha en masterclass for oss der han viser oss hvordan han bruker LABAN-teknikken når han underviser sang. Vi har med oss to unge sangere som vil være hans elever den dagen.
  • Festmiddag i restauranten på Voksenåsen

  Søndag 26. mars:

  • Workshop med Naja Månson og Idil Alspoy. Dette blir spennende! Vi har truffet disse damene før her i forumet, og gleder oss veldig til de skal snakke om tungens betydning i sang. Dette blir en workshop der alle deltar aktivt. Naja sier dette: Ved at afspænde, træne og bevidstgøre din tunge modvirker du bl.a. stemmetræthed, tungerodsspændinger, utydelig tekst, uhænsigtsmæssigt vibrato, forbedre din støtte, egalitet og volume. Vi gleder oss til å øke vår bevissthet rundt dette emnet!

  Priser:

  • Medlemmer: 1500.-
  • Ikke medlemmer: 2000.-
  • Studenter: 1000.-
  • Overnatting med festmiddag: 1775.- (dobbeltrom) 2040.- (enkeltrom
  • Kun festmiddag: 595.- og lunch koster 295.-

  KLIKK HER for å melde deg på.

  Om du vil ha overnatting, middag eller lunch, gir du beskjed til Liv eller Rune. PS: frokost og lunch er inkludert i prisen for overnatting m festmiddag. De som kommer opp for å være med kun den ene dagen, eller de som drar hjem uten å bli med på festmiddagen på kvelden, kan bestille lunch.

  Vi er avhengige av å vite hvor mange som kommer, og hvor mange som skal overnatt på Voksenåsen, så jo fortere du melder deg på jo bedre! Vi har holdt av 16 rom, og de fylles raskt opp, så om du vil sikre deg rom må du være ganske rask nå.

  Påmelding innen 20. januar!

  Vi i styret gleder oss veldig til dette, og vi gleder oss også til å se mange av dere på Voksenåsen. Nå har vi vært nedstengt lenge, og vi har kost oss med medlemsmøter på ZOOM. Det er likevel ikke mye som slår et fysisk møte, det ser vi nå, eter 2-3 år med mye nedstengning!

  Med vennlig hilsen Liv Stoveland og Rune Knoff

  For styret i Stemmepedagogisk forum/EVTA

  PS: Om du vil dele til venner som ikke er i forumet er det helt i orden! Del, del!

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *